ΕΚΚΙΝΗΤΕΣ/BOOSTER

ΕΚΚΙΝΗΤΕΣ/BOOSTER
Η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας καθορίζεται από τη χρήση της αλλά και από τη σωστή φόρτισή της. Ωστόσο, στον καθένα μπορεί να τύχει να τον αφήσει ξαφνικά η μπαταρία του και στην χειρότερη περίπτωση να μην υπάρχει κάποιο δεύτερο αυτοκίνητο με φορτισμένη μπαταρία ώστε ακόμη και αν έχει καλώδια φόρτισης, να την εκκινήσει ξανά.
Έχοντας προνοήσει για τέτοια περιστατικά, οι "ΛΑΖΑΡΟΥ-ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ" σας προμηθεύουν με εκκινητές/booster υψηλής ποιότητας και απόδοσης ώστε να θέτουν ανά πάσα στιγμή το όχημά σας ξανά σε λειτουργία χωρίς κόπο και άγχος. 
Οι εκκινητές/booster που σας προτείνουμε, αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη μιας και πέρα από τη βασική τους εφαρμογή διαθέτουν και μία σειρά πολλαπλών χρήσιμων λειτουργιών που σας λύνουν τα χέρια και σας χαρίζουν ασφάλεια σε στεριά και θάλασσα. 
Ένα τηλεφώνημα ή μία επίσκεψη στον χώρο μας αρκεί, ώστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας να σας προτείνει μέσα από μία μεγάλη γκάμα εκκινητών/booster για κάθε τύπο οχήματος, το προϊόν που ταιριάζει στο δικό σας, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς!